Vellykket adventskonsert

Vilde Marie

28. november spilte NUK adventskonsert på Rosenborg skole. Første søndag i advent markerer starten på en spesiell tid, og både korpset og publikum fikk gjennom musikken den gode, varme julefølelsen vi alle lengter etter. I tillegg til de klassiske salmene, amerikansk julerock og de kjente og kjære julemelodiene, fikk vi prøve oss på et lite utvalg av repertoaret vi startet med i høst, samt et lite gjenhør med utdrag fra Lion King som korpset også spilte på Kimen. Både treblås og messing fikk sin mulighet til å skinne – spesielt horngruppa som sto for en egen del av konserten.

Det var i alt en vellykket konsert, og en flott avslutning på dette året! Vi gleder oss allerede til neste år, og kan nå begynne oppkjøringen til Trøndersk Mesterskap, hvor korpset deltar i 3. divisjon og spiller i Olavshallen 5. februar.

Her får dere se et lite utvalg bilder fra konserten, og mange av de flotte medlemmene våre!

Del på
Andre Nyheter & prat
nm
10. april 2022
Forrige helg stakk NUK av med andreplass i 7. divisjon under NM i Janitsjar! Vi er utrolig fornøyde og stolte...
IMG_0037
15. mars 2022
I helga hadde NUK seminar! Det nærmer seg NM med stormskritt – noe både musikantene våre og dirigent Nicolai begynner...
kimenopen
8. november 2021
For under tre måneder siden var Nidarvoll Ungdomskorps fremdeles bare en idé og en drøm. Søndag 7. november spilte «nye»...
flagg-1
24. oktober 2021
Om kun to uker, den 7. november, står «det nye» NUK på scenen på først gang. Vi spiller på Kimen...

Om Nidarvoll Ungdomskorps

Nidarvoll Ungdomskorps er et korps for unge musikkanter i alderen 18 til 40 år! Vi legger vekt på spilleglede og har lyst til å utvikle oss musikalsk sammen. NUK er også en sosial møteplass for unge voksne som bor og oppholder seg i Trondheimsområdet, og ikke minst et nytt kulturelt bidrag til bydelen!

Hei! Kontakt oss gjerne på epost eller Messenger. Vi svarer så snart vi kan!