Neste:
22.09.2021
19:00

Velkommen til oss!

Vilde Marie

Velkommen 2021, og velkommen til Nidarvoll Ungdomskorps! Vi ønsker våre nye medlemmer, framtidig publikum, sponsorer, støttespillere og alle andre godt nytt år! Etter en litt annerledes jul gleder vi oss til oppstart i februar. Vi har begynt å planlegge semesteret og de første øvelsene med NUK, så det er bare å glede seg!

Om du er interessert i bli medlem eller ønsker raskt oppdatert informasjon kan du sende oss en melding gjennom kontaktskjemaet på nettsida eller mail til nidarvollungdomskorps@gmail.com. Du kan selvfølgelig også alltid ta kontakt med oss på våre sosiale medier!

Del på
Share on facebook
Share on twitter
Andre Nyheter & prat
Oppstart og seminar
9. september 2021
Nå er vi endelig kommet ordentlig i gang! Vi hadde vår tredje øvelse i går, og for hver gang kommer...
Hils på NUKs dirigent!
22. august 2021
Hils på vår eminente dirigent, Nicolai Kjenstadbakk Berg. Nicolai går sitt siste år på utøvende musikk på Musikkonservatoriet ved NTNU...
Velkommen til NUKs første øvelse!
5. august 2021
Nidarvoll Ungdomskorps ønsker velkommen til første øvelse onsdag 25. august, kl. 19:00-22:00 på Steindal skole! Etter en lang sommerferie gleder...
Les om NUK på NMFs nettside
1. februar 2021
NUK er så heldig å ha fått sin egen sak på NMFs egen nettside, musikkorps.no! Her kan du lese om...

Om Nidarvoll Ungdomskorps

Nidarvoll Ungdomskorps er et korps for unge musikkanter i alderen 18 til 40 år! Vi legger vekt på spilleglede og har lyst til å utvikle oss musikalsk sammen. NUK er også en sosial møteplass for unge voksne som bor og oppholder seg i Trondheimsområdet, og ikke minst et nytt kulturelt bidrag til bydelen!

Kontakt oss!

Vi hører fra oss så snart vi kan.