Neste:
27.10.2021
19:00

«Nye» Nidarvoll Ungdomskorps

Vilde Marie

Nidarvoll Ungdomskorps ble stiftet 30. august 1968, og utviklet seg i løpet av årene til å bli et godt trøndersk korps! I 2015 ble aktiviteten satt på pause fram til 2020, da det nye styret i NUK gikk sammen for å sette i gang korpset på nytt!

Oppstartsgjengen består av Ib Alexander Kristiansen og Nicolai Kjenstadbakk Berg (som begge har vært primus motor og igangsettere), Guro Tesaker, Erlend Einskar Ellevsen, Hanne Abelseth og Vilde Marie Steen Angell. Gjengen kommer alle fra Trondheim, og har kjent på et savn etter et skikkelig ungdomskorps hvor kan møte jevnaldrende å spille og utvikle seg med. NUK skal også være en sosial møteplass hvor unge mennesker med felles interesser kan møtes, på øvelser og konsert, men også sosiale arrangementer utenfor øvingslokalet!

Styret har arbeidet for å få startet opp korpset gjennom høsten, og 17. desember 2020 ble vi innsatt som nytt styre i NUK! Vi gleder oss masse til oppstart i 2021, til å møte nye og kjente fjes, og ikke minst å endelig kunne spille sammen!

Del på
Share on facebook
Share on twitter
Andre Nyheter & prat
Forberedelser til første opptreden
24. oktober 2021
Om kun to uker, den 7. november, står «det nye» NUK på scenen på først gang. Vi spiller på Kimen...
Oppstart og seminar
9. september 2021
Nå er vi endelig kommet ordentlig i gang! Vi hadde vår tredje øvelse i går, og for hver gang kommer...
Hils på NUKs dirigent!
22. august 2021
Hils på vår eminente dirigent, Nicolai Kjenstadbakk Berg. Nicolai går sitt siste år på utøvende musikk på Musikkonservatoriet ved NTNU...
Velkommen til NUKs første øvelse!
5. august 2021
Nidarvoll Ungdomskorps ønsker velkommen til første øvelse onsdag 25. august, kl. 19:00-22:00 på Steindal skole! Etter en lang sommerferie gleder...

Om Nidarvoll Ungdomskorps

Nidarvoll Ungdomskorps er et korps for unge musikkanter i alderen 18 til 40 år! Vi legger vekt på spilleglede og har lyst til å utvikle oss musikalsk sammen. NUK er også en sosial møteplass for unge voksne som bor og oppholder seg i Trondheimsområdet, og ikke minst et nytt kulturelt bidrag til bydelen!

Kontakt oss!

Vi hører fra oss så snart vi kan.