NM-seminar og instagramstunt

Vilde Marie

I helga hadde NUK seminar! Det nærmer seg NM med stormskritt – noe både musikantene våre og dirigent Nicolai begynner å kjenne på. Vi gleder oss utrolig masse til å stå på scenen kl. 20:06 på Scandic Nidelven den 1. april. Vi håper på masse publikum, da blir det ekstra morsomt å spille!

Fram mot 1. april vil vi gi deg en sjanse til å bli bedre kjent med korpset vårt. I løpet av de neste ukene vil vi nemlig vise fram musikantene våre på instagramkontoen vår, nidarvollungdomskorps. Der poster vi bilder og storys fra arrangementer, seminar, øvelser og andre morsomme ting vi gjør. Gå inn og følg oss for å få mer innblikk i hvem som utgjør NUK! Det ligger allerede en post ute med fløytistene våre, Camilla og Annlinn!

Til slutt vil vi takke Bunnpris & Gourmet Nidarvoll som har bidratt med kaffe og frukt til helgas seminar – det har holdt musikantene våre opplagte, friske og raske gjennom hele helga!

Del på
Andre Nyheter & prat
nm
10. april 2022
Forrige helg stakk NUK av med andreplass i 7. divisjon under NM i Janitsjar! Vi er utrolig fornøyde og stolte...
korpset1-1
2. desember 2021
28. november spilte NUK adventskonsert på Rosenborg skole. Første søndag i advent markerer starten på en spesiell tid, og både...
kimenopen
8. november 2021
For under tre måneder siden var Nidarvoll Ungdomskorps fremdeles bare en idé og en drøm. Søndag 7. november spilte «nye»...
flagg-1
24. oktober 2021
Om kun to uker, den 7. november, står «det nye» NUK på scenen på først gang. Vi spiller på Kimen...

Om Nidarvoll Ungdomskorps

Nidarvoll Ungdomskorps er et korps for unge musikkanter i alderen 18 til 40 år! Vi legger vekt på spilleglede og har lyst til å utvikle oss musikalsk sammen. NUK er også en sosial møteplass for unge voksne som bor og oppholder seg i Trondheimsområdet, og ikke minst et nytt kulturelt bidrag til bydelen!

Hei! Kontakt oss gjerne på epost eller Messenger. Vi svarer så snart vi kan!