Debutkonsert og 1. plass på Kimen Open!

Vilde Marie

For under tre måneder siden var Nidarvoll Ungdomskorps fremdeles bare en idé og en drøm. Søndag 7. november spilte «nye» Nidarvoll Ungdomskorps sin debutkonsert på Kimen Kulturhus på Stjørdal, under konkurransen Kimen Open. Hele korpset sitret av forventning, og aldri har vi spilt så rent under oppvarminga! Smilet var klistret på fjesene til alle i korpset da vi gikk på scenen, og gleden var enda større (ikke minst hos dirigent Nicolai som virkelig fikk tøyd på smilebåndet under konserten) da korpset kunne bukke seg av scenen. I tråd med konkurransens tema, i år musikal, koste vi oss med show, sang, dans og tull – og ikke minst mye god musikk!

Som om ikke den gode følelsen av å endelig få opptre ute blant folk var nok, stakk Nidarvoll Ungdomskorps av med førsteplassen på Kimen Open! Jeg kan nok på vegne av hele korpset si at det var en helt utrolig og fantastisk følelse, og vi er både ydmyke og over gjennomsnittet glade for det vi i korpset sammen har klart å skape. Ikke bare har vi oppnådd mye musikalsk på kort tid – vi har også fått et utrolig godt samhold i korpset, noe som gjorde at seieren på Kimen Open betyr spesielt mye. Vi vil også gi en ekstra applaus til Signe Wikeland som tok solistprisen med sin nydelige hornsolo på On My Own (fra Les Misérables), og ikke minst dirigent Nicolai Kjenstadbakk Berg og styret som virkelig har stått på hele veien, alt fra før korpsets start!

Så langt har vi bare kunnet skrive om korpsets gamle historie, men nå har den nye utgaven av Nidarvoll Ungdomskorps endelig skrevet sin egen. NUK er tilbake, og vi har kommet for å bli!

Del på
Andre Nyheter & prat
nm
10. april 2022
Forrige helg stakk NUK av med andreplass i 7. divisjon under NM i Janitsjar! Vi er utrolig fornøyde og stolte...
IMG_0037
15. mars 2022
I helga hadde NUK seminar! Det nærmer seg NM med stormskritt – noe både musikantene våre og dirigent Nicolai begynner...
korpset1-1
2. desember 2021
28. november spilte NUK adventskonsert på Rosenborg skole. Første søndag i advent markerer starten på en spesiell tid, og både...
flagg-1
24. oktober 2021
Om kun to uker, den 7. november, står «det nye» NUK på scenen på først gang. Vi spiller på Kimen...

Om Nidarvoll Ungdomskorps

Nidarvoll Ungdomskorps er et korps for unge musikkanter i alderen 18 til 40 år! Vi legger vekt på spilleglede og har lyst til å utvikle oss musikalsk sammen. NUK er også en sosial møteplass for unge voksne som bor og oppholder seg i Trondheimsområdet, og ikke minst et nytt kulturelt bidrag til bydelen!

Hei! Kontakt oss gjerne på epost eller Messenger. Vi svarer så snart vi kan!